Loading

Start of our new life!

Start of our new life!

Wat berglucht met je kan doen.. Tijdens onze vakantie in Zwitserland kwam het idee van vanlife weer bij ons naar boven. Waarom kopen we niet gewoon een bus en bouwen we die om tot camper? Dan zijn we (vooral in deze corona-tijd) niet afhankelijk van vliegtuigen, treinen etc. en kunnen we gaan en staan waar we willen. Zo gezegd, zo gedaan en nog geen maand later op 11 september 2020 waren wij trotse eigenaren van een blauwe Peugeot Boxer L3 H2.

Een ding stond als een paal boven water. Na onze bruiloft vertrekken we voor het eerst met de Blue Van naar de Alpen. Maarja dan moet er nog wel het een en het ander gebeuren. Ramen, isoleren, elektra, betimmeren, water, etc. Dat gaan we natuurlijk nooit allemaal redden.. Een paar dagen klussen en daar gingen we, als getrouwd stel, met de Blue Van richting de Alpen met alleen een geïsoleerde vloer en de faciliteit voor walstroom. Owja, we hebben er toen ook al ramen in laten zetten. Het was fantastisch kamperen in eigen bus, gaan en staan waar je wilt. Je moet ergens beginnen! En een luchtbed slaapt opzich ook wel prima. Alleen de kou hebben we toch iets onderschat. Wakker worden en zien dat je water naast je bevroren is, is toch wel even doorbijten op je honeymoon.

We hebben tijdens onze 3,5 week honeymoon wel genoeg tijd gehad om te bedenken hoe we onze bus willen gaan ontwerpen. De tekeningen zijn in de maak, de volgende stappen zijn bedacht, dus we kunnen aan de slag! We zullen jullie meenemen in onze avonturen met de Blue Van. Van het klussen tot aan reizen.

#Vanlife #Dolomieten #Sneeuw #Koud #Italie #Oostenrijk #Kamperen in eigen bus #Zell am See #avonturen #Trailrunning #Klettersteig #Kaiserschmarrn #Halve liters Weizen #Zugspitze #Pizza #Blue Van #Wandelen #Ontdekken #Sauna #Drei Zinnen #Tirol #tiramisu

1 Comment

  • Mary

    Ik ben heel benieuwd naar alles wat nog komen gaat, het eindresultaat van de bus en natuurlijk de avonturen daarna. Heel leuk!!

    november 1, 2020 at 5:29 pm

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.