Loading

Een maand later en een lock down periode verder…

Een maand later en een lock down periode verder…

Hier dan weer een update! Aangezien Jess haar werk voor een groot deel stil lag, heeft zij aardig wat uurtjes in de bus kunnen maken. Zo zijn de laatste stukken geïsoleerd, het eerste hout is besteld en opgehaald en konden we beginnen aan het eerste zichtwerk, het plafond. De latjes hebben we eerst een keer in de beits moeten zetten, om ze een donkerdere kleur te geven. En toen begon het puzzeltje. Uiteindelijk in een weekend zat het gehele plafond erin en kon Jess hem daarna nog een keer beitsen voor een nog iets donkerdere kleur. 

Yessss! Het eerste projectje is klaar wat je straks ook daadwerkelijk gaat zien. Al het andere werk is natuurlijk wel net zo belangrijk, maar zie je daarna niet meer. 

Terwijl Luuk doordeweeks hard aan het werk was, kon Jess lekker op haar gemakje zich bezighouden met de binnenkant van de deuren stofferen. Of njaa, gemakje… Aangezien het natuurlijk ‘perfect’ moest worden en elk klein foutje zichtbaar is, was het nog wel een aardig karwei. Vooral bij de ramen is dat best lastig, maar over het algemeen is het best goed gelukt. Binnenkort de laatste stukjes stofferen en dan kunnen we dat project ook weer afvinken. 

En toen kwam Luuk zijn favoriete onderdeel! En nee, dat is niet iets met kabels… Dat zou je denken… Maar het is het houtwerk. Een plaat precies om de wielkast heen, daarna een frame over de wielkast en uiteindelijk dan ook de zijplaten. Het gaat nu toch wel iets meer vorm krijgen. Nu kunnen we dan echt beginnen met het water en de elektriciteit. En ondertussen verder met de rest dicht timmeren met platen. 

Komende weken zullen we weer wat minder kunnen doen, aangezien de kinderopvang weer geopend wordt en Jess weer volle bak moet gaan werken. Dus houden we alleen de weekenden over, maar geen haast… De bus hoeft gelukkig niet morgen klaar te zijn. Hopelijk kunnen we wel binnenkort een weekendje met de bus weg. De lattenbodem, het matras, de dekens en de kussens zijn in ieder geval al binnen! 

1 Comment

  • San

    Ah, daar begint iets te ontstaan. Ik kan het al voelen! Jihoe

    februari 21, 2021 at 8:32 am

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.